15 Temmuz 2011 Cuma

Evden ek gelir saglamak isteyen bayanlar için iş fırsatı

Sizleri türkiye'nin başa gelen görüntülü sohbet sitemize çalışmaya bekliyoruz.
Bayan görüntülü sohbet operatörleri aranmaktadır. Haftalık 300-500 tl arası kazanç ki daha fazlada olabilir sizin sistemde online kalma sürenize baglı.Evinizden ofisinizde uygun oldugunuz her yerden her şehirden bu işi yapabilirsiniz.

Evinizde bilgisayar , internet ve kamera olması size muhteşem kazançlar elde ettiriyor.Evden kazanmak istiyorum fizigimde güzel bu işi sevdim ben yaparım para kazanmak istiyorum diyorsanız sizleri görüntülü sohbet sitemize bekliyoruz.Yüz gösterme gibi zorunlulugunuz yoktur.Sizin hakkınızda detaylı bilgide almıyoruz.Herhangi bir zaman belirlemiyoruz bunu siz belirliyorsunuz , kısacası patron sizsiniz.Kapı kapı iş arama ve asgari ücret derdine son diyoruz.

Detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki iletişim  bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Öğrenciler! Sizlerde bu işte çalışabilirsiniz.18 - 36 yaş arası bütün bayanlar bizlerle çalışabilirler. Evinizde boş zamanlarınızda parttime ek iş ek kazanç sağlayabilirsiniz. Size sunduğumuz bu iş fırsatını kaçırmayın.


İşi başvurup hemen işe koyulmak için iletişim adreslerinden bizlere ulaşın modellik@hotmail.com.tr  msn adresimizi yada 0541 722 36 31 nolu telefonumuzu arayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder