19 Temmuz 2011 Salı

Bayanlar kendi işinizin patronu olun! , bayanlara evden ek iş fırsatı

BAYANLAR ; Patron sözü dinlemeden kendi evinizden işinizin patronu olun!
Yapıcagınız tek iş bilgisayar karşısında kullanıcılarla görüntülü sohbet ederek para kazanmak.Tabiki bunun için evinizde internet ve kameranız olması gerekmekte.

Genel ve özel odalarımız bulunmaktadır.Genel odada tüm kullanıcılarla konuşuyorsunuz sizi begenenler veya konuşmak isteyenler size özel davet gönderiyor kabul ederseniz özel odaya geçmiş oluyorsunuz.Özel odada sadece siz ve size daveti yollayın kullanıcı bulunmaktadır başka hiç kimse giremez biz bile.
Saat başına 12 tl kazanç saglıyorsunuz.Yani haftalık 300-500 tl veya üzeri kazanç saglayan bayan modellerimiz bulunmaktadır.Yüz gösterme zorunlulugunuz yoktur.Ayrıca sizden hakkınızda detaylı bilgide istemiyoruz.18 yaşından büyükseniz ve fiziginizede güveniyorsanız bizle çalışmaya başlayabilir güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Aşağıdaki bilgilerden bizlere ulaşabilir detaylı bilgi alabilir ve 10 dakikalık bir üye kaydıyla hemen işe başlayabilirsiniz.

Telefon Numaramız: 0541 722 36 31 veya msn üzerinden irtibata geçmek isterseniz modellik@hotmail.com.tr ekleyerek irtibata geçebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder