18 Temmuz 2011 Pazartesi

Bayanlar için para kazanma yöntemi ( AYLIK 1500 TL ÜZERİ GELİR )

Gerçek para yöntemi budur , internetten gördügünüz para kazanma yöntemlerinin hepsine inanmayın onların %90 yalan ve sahtekarlık.

Evden yorulmadan yol derdi çekmeden çalışıp para kazanmak istermisiniz , tabiki herkes ister. Aylık 1500 tl ve üzeri para kazanan bayan modellerimiz bulunmaktadır.


Sohbet başına 12 tl kazanacaksınız.Sistemi anlatmaya gelirsek ; günlük 3-4 saat görüntülü sohbet sitemizde online kullanıcılarla sohbet ederek para kazanabilirsiniz. Kendinizede fiziginizede güveniniz varsa ve 18 yaş üzeriyseniz bizlerlere çalışabilirsiniz. Yüz gösterme zorunlulugumuz yoktur.Bu iş için sizde gerekli olanlar bilgisayar , internet ve kamera bunlar oldugu sürece yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

Ödemelerimiz her hafta pazartesi hesabınıza yatırılmaktadır , dedigim gibi aylık 1500 tl üzeri kazançları olan bayan modellerimiz var.Para konusunda aklınızda hiç bir problem olmasın haftalık hesabınıza paranızı sorunsuz yatırıyoruz. Detaylı bilgi için aşagıdaki bilgilerden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bizlere ulaşabileceginiz iletişim adreslerimiz;
Msn adresimiz 7 / 24 online : modellik@hotmail.com.tr
Telefon numaramız : 0541 722 36 31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder