29 Temmuz 2011 Cuma

Bayanlara evden parttime iş imkanı , ek gelir saglamak

Siz neden aylık 2000 Tl kazanmayasınız?
Artık biliyoruz ki internetten ve dışarda kapı kapı dolaşıp iş arıyoruz. Ya biz sizi ararız diyorlar yada asgari ücret maaş alıyoruz.İşte bu duruma son vermek için sizi haftalık 800 TL kazanç saglayan bir iş teklifi sunuyoruz.
Evinizde istediginiz saat istediginiz zaman gece gündüz hiç farketmez bu işi yapabilirsiniz.Bilgisayarınızın karşısına geçin müziginizi açın çayınızı yudumlayın sohbet ederken kazanç saglayın.Evizde bilgisayarınız , internetiniz ve webcamınız olursa bu işi rahatlıkla yapabilir para kazanabilirsiniz.
Bu işte aylık 2000 TL degil 3000 TL alan bayan modellerimiz bulunmaktadır.Yalnız 18 yaş üzeri olmak zorundasınız.Her hafta ödemenizi hesabınıza sorunsuz yatırıyoruz.Evet bayanlar kendinize güveniniz var ise fiziginize güveniyorsanız sitemize çalışmaya bekliyoruz sizleri.İstediginiz şehirden / semtten bu işi yapabilirsiniz. Daha önce bu işi yapmamanız hiç önemli degil , sistem çok basittir hemen ögrenebilirsiniz.5 dakikalık bir kaydın ardından hemen işe başlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için aşagıdaki bilgilerden bizlere ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0541 722 36 31
Messenger : modellik@hotmail.com.tr 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder