16 Temmuz 2011 Cumartesi

Bayanlara evde para kazandıracak ek işler

Krizin kapımıza dayandığı bugünlerde işten çıkarmalar da artınca birçok kişi para kazanmak için alternatif yollar arıyor.Sizleri anlıyabiliyoruz artık asgari ücretle çalışmak istemiyorsunuz , geleceğe ilişkin kaygılarınız var , bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz.
BU İŞ İLANINI KAÇIRMAYIN!


Evden ve İnternetten Para Kazanmak İstiyorum diyorsanız ama nasıl yapıcagınızı nerden başlıyıcagınızı bilmiyorsanız.İnternetten para kazanma mevzuunda bir çok tecrübeleri olmuş ve bir çok yöntem denenmiştir. O yolun zorluğu türkiyedeki sistemlerin eksikliğinden dolayı internetten kazanma daha çok evden para kazanma olayına dönmüştür.Bizim görüntülü sohbet sitemizde 3-4 saat online kalarak aylık 1500 tl üzeri kazanç sağlayabilirsiniz.


İşe gelirsek ; Sitede kaldığınız saat başına 12 tl kazanıyorsunuz. Genel oda ve özel oda kavramları bulunmakta.Özel oda ile tabir edilen odada kaldığınız sürece bu ücreti kazanmaktasınız.Yapılan sohbetler tamamen ahlak kuralları içerisinde olmaktadır. Seviyesiz konuşan kullanıcıları engelleme hakkınız bulunmaktadır. Yani bu işte patron siz olmaktasınız. Detaylı bilgi için aşagıdaki telefon ve msn adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.


MSN :modellik@hotmail.com.tr
TEL : 0-541 - 722 - 36 - 31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder