5 Ağustos 2011 Cuma

Parttime çalışarak para kazanabilirsiniz , internetten çalışmak

İnternette yarı zamanlı ( parttime ) çalışarak para kazanabilirsiniz. Bilgisayarınız , internetiniz ve kameranız var ise ve kendinize güveniyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.
Bu işte çalışabilmek için bayan olmalısınız ve yaşınızın 18 / 36 yaşları arasında olması gerekmektedir.Fiziginize ve kendinize güveniniz var ise bu iş tam sizin için.Yapıcagınız iş görüntülü sohbet sitesinde kullanıcılar ile sohbet etmek.Sohbet ettiginiz saat başına 12 TL kazanacaksınız.
Kişisel bilgileriniz alınmamaktadır , sizlerinde kullanıcılarla paylaşması yasaktır. Genel ve Özel odalarımız bulunmaktadır. Genel oda; Sizinle konuşmak isteyen tüm kullanıcılar burada yer alır. Sizi begenirlerse hoşlarına giderseniz sizlere Özel oda daveti atarlar siz bu daveti onayladıgınız an karşılıklı sohbete başlamış olacaksınız.Bu süreçte saat başına 12 TL kazanacaksınız.Aylık 1000 tl kazananda var 3000 tl 'de. Çok fazla sistemde kalırsanız ay sonu milyarlar kazanabilirsiniz.Hemen bizimle irtibata geçin , 5 dakikalık bir üye kaydıyla hemen işe başlayabilir , para kazanabilirsiniz.

MSN : modellik@hotmail.com.tr
TEL: 0541 722 36 31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder