16 Ağustos 2011 Salı

İnternetten para kazanmak isteyen ev hanımlarına müjde!

Ev hanımlarına müjde!
İnternette saatlerce boş vakit mi geçiriyorsunuz? Bu vakitlerinizi para kazanarak geçirmek istiyormusunuz işte size tam bir fırsat.Oturdugunuz yerden parttime para kazanma işi teklifi sunuyoruz sizlere.
Anket doldurmak , reklam yapmak , satış yapmak gibi bir niyetimiz yok. Sadece oturarak görüntülü sohbet edeceksiniz hepsi bu.
Fiziginize ve kendinizede güveniniz var ise bu iş tam size göre.Evinizde internet ve kameranızı kullanarak , günde 3-4 saat online olup ve düzenli çalıştıgınızda haftalık 500 tl kazanç elde edebilirsiniz.Ne kadar çok çevrimiçi olursanız okadar çok kazanç elde etmiş olursunuz.Yüz gösterme gibi bir zorunlulugunuz bulunmamaktadır , tabi özel odada size kalmış karşınızdaki kişiye güveniyor iseniz yüzünüzü gösterebilirsiniz.Sizin hakkınızda bilgi almıyoruz , fakat sizlerinde kullanıcılarla paylaşması yasaktır.
Ödemelerimizi haftalık olarak yapmaktayız.Her pazartesi sorunsuz bir şekilde hesabınıza hakedişiniz yatırılmaktadır.2 senedir bu sektör üzerindeyiz ödemeler konusunda hiç bir problem yaşanmamıştır. Bizlere güvenebilirsiniz.

İş hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız aşagıdakı bilgilerden bizlere ulaşınız.
BU TEKLİFİ KAÇIRMAYIN!

MSN : modellik@hotmail.com.tr
TEL: 0541 722 36 31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder